Hotel

Parkstad City Hotel

Parkstad City Hotel in Brunssum heeft 6 kamers waarvan 1 (bruids) suite, 1 familiekamer met 2 slaapkamers en een woonkamer en 4 standaard kamers. Alle kamers zijn voorzien van een tv, koffie en thee setje, opbergruimte, kluisje en sommige van een zitje. De badkamers zijn uitgerust met een douche, grote spiegel met wasbak, fohn, shampoo, lotion en bodywash.

Voor bedrijven of instellingen die langdurig of frequent gebruik willen maken van onze kamers gelden speciale tarieven, afhankelijk van de duur en de vorm van samenwerking. Informeer naar de mogelijkheden via info@parkstadcityhotel.nl.

Bruidssuite

De bruidssuite is een zeer ruime kamer met een groot flatscreen tv en een gezellig zithoekje. Bij binnenkomst van de kamer wacht er chocolade en champagne op u. De ruime badkamer is uitgerust met een grote walk in douche.

Familiekamer

De familiekamer is ideaal voor gezinnen of voor 2 koppels. Het bestaat uit 2 slaapkamers en een woonkamer. Ouders met kleinere kinderen hoeven dus niet hun kinderen op een aparte hotelkamer te zetten. Ook voor 2 koppels is deze kamer uitermate geschikt. U heeft de privacy van een eigen slaapkamer en de gezelligheid van een gedeelde woonkamer.

Standaard kamers

Alle kamers zijn voorzien van een tv, koffie en thee setje, opbergruimte, kluisje en sommige van een zitje. De badkamers zijn uitgerust met een douche, grote spiegel met wasbak, fohn, shampoo, lotion en bodywash. De kamers zijn geschikt voor 2 personen.

Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring