Zalen

Feestzalen

Het zalencentrum van Parkstad City Hotel te Brunssum bestaat uit 2 feestzalen die ook als vergaderzalen gebruikt kunnen worden. Beide zalen zijn uitstekend geschikt voor zowel kleine groepen en grote groepen. De zalen kunnen ook gecombineerd worden tot 1 grote zaal (tot 400 personen). Er is een grote bar aanwezig en een podium voor bandjes of dj’s.

De zalen zijn geschikt voor koffietafels, vergaderingen, bruiloften, verjaardagen, communiefeesten en verenigingen. Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten bent u bij Parkstad City Hotel aan het juiste adres.

Koffietafel

Parkstad City Hotel bied verschillende optie’s aan als koffietafel. Uiteraard kan dit aangepast worden naar uw wensen.

Wij dekken de tafels netjes op en zorgen ervoor dat de zaal er keurig uitziet. Ons personeel draagt zorg voor uw gezelschap. Voor verdere informatie kunt u bellen naar 045-511-7541 of mailen naar info@parkstadcityhotel.nl.

Vergaderingen

Parkstad City Hotel is ook uitermate geschikt als vergader locatie. U kunt in beide zalen terecht voor een meerdaagse vergadering of voor een vlug werkoverleg. Qua opstellingen zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor een U opstelling, carre, school of theater opstelling.

Onze zalen zijn voorzien van een beamer met scherm, wifi, flipover met papier en stiften, en schrijfmateriaal. Er zijn tevens mogelijkheden voor het gebruik van de geluidsinstallatie en microfoon.

Het is ook mogelijk om uw vergadering te combineren met een lunch en/of diner.

Verenigingen

Parkstad City Hotel is ook zeer geschikt als thuishaven voor verschillende verenigingen. Of het nu een carnavals vereniging, bridgeclub, harmonie gezelschap of een sport vereniging is, allen zijn meer dan welkom voor hun activiteiten en evenementen in de zalen.

Neem contact op via 045-511-7541 om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring