Zalen

Feestzalen

Het zalencentrum van Parkstad City Hotel te Brunssum bestaat uit 2 feestzalen die ook als vergaderzalen gebruikt kunnen worden. Beide zalen zijn uitstekend geschikt voor zowel kleine groepen en grote groepen. De zalen kunnen ook gecombineerd worden tot 1 grote zaal (tot 400 personen). Er is een grote bar aanwezig en een podium voor bandjes of dj’s.

De zalen zijn geschikt voor koffietafels, vergaderingen, bruiloften, verjaardagen, communiefeesten en verenigingen. Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten bent u bij Parkstad City Hotel aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod in hapjes, walking dinners, buffetten en meer.

Koffietafel

Parkstad City Hotel bied verschillende optie’s aan als koffietafel. Uiteraard kan dit aangepast worden naar uw wensen.

Wij dekken de tafels netjes op en zorgen ervoor dat de zaal er keurig uitziet. Ons personeel draagt zorg voor uw gezelschap. Voor verdere informatie kunt u bellen naar 06-83671678 of mailen naar info@parkstadcityhotel.nl.

Vergaderingen

Parkstad City Hotel is ook uitermate geschikt als vergader locatie. U kunt in beide zalen terecht voor een meerdaagse vergadering of voor een vlug werkoverleg. Qua opstellingen zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor een U opstelling, carre, school of theater opstelling.

Onze zalen zijn voorzien van een beamer met scherm, wifi, flipover met papier en stiften, en schrijfmateriaal. Er zijn tevens mogelijkheden voor het gebruik van de geluidsinstallatie en microfoon.

Het is ook mogelijk om uw vergadering te combineren met een lunch en/of diner.

Hieronder vindt u de verschillende vergader arrangementen.

Verenigingen

Parkstad City Hotel is ook zeer geschikt als thuishaven voor verschillende verenigingen. Of het nu een carnavals vereniging, bridgeclub, harmonie gezelschap of een sport vereniging is, allen zijn meer dan welkom voor hun activiteiten en evenementen in de zalen.

Neem contact op met Stephan Seegers via 06-83671678 om een afspraak te maken.

Buffetten

Onze buffetten zijn zorgzaam en op luxe culinaire niveau samengesteld. De mogelijkheden zijn qua smaak, inhoud, presentatie en creativiteit oneindig. Wij hebben een aantal buffetten voor u samengesteld onderaan de pagina. Maar de meeste buffetten maken wij op maat op basis van uw wensen en budget.

Walking dinners

Een walking dinner is dineren in een ongedwongen setting. Er wordt voortdurend rondgegaan met heerlijke kleine gerechtjes die gemakkelijk staand genuttigd kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een meer informele en gezellige sfeer. Vele verschillende kleine gerechtjes vormen samen één compleet diner.

Creativiteit kent geen grenzen hierbij. Van een speelse presentatie tot een zeer exclusieve opmaak, u kunt hiermee alle kanten op. Het mooie van deze opzet is dat uw gasten niet gebonden zijn aan een vaste zit of staanplaats. Ze kunnen gewoon tijdens het diner rondlopen waardoor er meer divers sociaal contact ontstaat. Ook heeft u met een walking dinner meer diversiteit qua de culinaire invulling. Heel leuk voor zakelijke feesten , huwelijksfeesten maar natuurlijk ook voor alle andere gelegenheden.

Geef uw wensen aan ons door en wij maken het mogelijk.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van walking dinner menu’s. Wij serveren per persoon drie voorgerechtjes, vier hoofdgerechtjes en drie nagerechtjes.

Hapjes en fingerfood

Als u niet uitgebreid wilt eten maar uw gasten toch wilt verwennen met culinaire top smaken dan bent u bij het Parkstad City Hotel aan het juiste adres.

Onze hapjes/fingerfood worden op creatieve wijze bereid en gepresenteerd. Uw gasten zullen verrast worden met culinair genot en creatieve presentaties. Heel wat anders dan de doorsnee standaard hapjes. Ook leuk voor bruiloften als het al wat later in de avond is.

Hapjes assortiment

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit ons hapjes assortiment. Er is nog veel meer mogelijk. Informeert u naar de mogelijkheden of maak een afspraak via info@parkstadcityhotel.nl

Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring